top of page

Sedinta foto "Trash the dress"

"Spuneți la revedere rochiei de mireasă cu stil! Ședințele noastre foto trash the dress sunt modalitatea perfectă de a imortaliza amintirile din ziua ta specială, distrându-te în același timp. Fotografii noștri profesioniști de nunta vă vor surprinde în decoruri unice și frumoase, fie că este vorba de o scenă dramatică pe plajă sau de un fundal urban de graffiti. Nu vă lăsați rochia de mireasă să se irosească 

Ce include:

  • Ședință Foto de 4 Ore: Cu un fotograf profesionist și un asistent dedicat, vă oferim o ședință foto pe o durată de 4 ore, în care veți putea să vă bucurați de fiecare moment al acestei experiențe unice.

  • Deplasare Inclusă: Ne deplasăm la locația aleasă de voi, fie că este vorba despre un peisaj natural spectaculos, un decor urban sau orice alt loc care vă inspiră și vă fascinează.

  • Libertate Creativă: Lăsați-vă imaginația să zboare și să fiți voi înșivă în timpul acestei sesiuni foto. Rochia voastră de mireasă va fi canvas-ul pentru creativitatea voastră, iar rezultatul va fi o serie de imagini memorabile și pline de personalitate.

  • Editare Profesională: Fotografiile vor fi editate profesional pentru a sublinia frumusețea și originalitatea fiecărui moment surprins.

Pretul total este de 400 de euro pentru sedinta foto "Trash the dress"

Sedinta foto "Trash the dress" Alexandru & Lusiana

Nu așteptați - rezervați-vă ședința foto "Save the date" astăzi!

bottom of page