top of page

Sedinta foto "Maternitate"

Păstrează pentru totdeauna magia sarcinii. Fotograful nostru înțelege cât de specială este această perioadă pentru tine și va lucra alaturi de tine pentru a crea imagini care te vor transporta înapoi la acest moment pentru anii ce vor urma. Vei putea să te uitați la aceste fotografii și să îți amintiești frumusețea, minunea și dragostea pe care le-ați simțit în timp ce așteptai sosirea micuțului tău.

Ce include:

  • Ședință Foto de 2 Ore: Cu un fotograf dedicat și o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu, vă oferim o ședință foto în studio care va captura fiecare moment al acestei perioade unice din viața voastră. Aveți posibilitatea de a schimba două ținute și de a include poze cu partenerul pentru a aduce o notă de intimitate și conexiune în fotografii.

  • Locație Studio: Sesiunea foto va avea loc în confortul și intimitatea studio-ului nostru, unde vă puteți relaxa și bucura de fiecare moment al experienței.

  • Libertate de Creativitate: Lăsați-vă imaginația să zboare și să fiți voi înșivă în timpul acestei sesiuni foto. Fotograful nostru va lucra împreună cu voi pentru a captura momente autentice și emoții sincere, surprinzând frumusețea și forța acestei perioade a vieții voastre.

  • Editare Profesională: Fotografiile 20 la numar, vor fi editate profesional pentru a evidenția calitatea și emoția fiecărui moment capturat, transformând amintirile într-o operă de artă de prețuit pentru totdeauna.

Pretul total este de 180 de euro pentru sedinta foto de maternitate

Sedinta foto "Maternitate" DIana & Mihai

Sedinta foto "Maternitate" Florentina & Marian

Sedinta foto "Maternitate" Maria

Nu așteptați - rezervați-vă ședința foto "Save the date" astăzi!

bottom of page